Coworking Membership
i København

Membership
Arbejd i vores co-working space inspireret af det dynamiske cafémiljø 

Med et membership bliver du en del af Danmarks største iværksætter-community med over 350 innovative startups tilknyttet vores tre lokationer, som foruden Creators Floor tæller Symbion på Østerbro og Univate på Islands Brygge.

Vores membership-ordning er idéel for dig, der altid er på farten, og som har brug for en arbejdsplads, som kan imødekomme behovet for fleksibilitet. Ordningen er tænkt som et alternativ til de mange caféer, hvor der ofte er meget støj og dyr kaffe. Med et membership får du adgang til gratis kaffe og te og adgang til kantine.

Du får adgang til at sidde og arbejde på vores tre lokationer alt efter, hvad der passer dig bedst.

3-i-1 arbejdsplads

Når du tegner et membership, får du ikke bare adgang til én men til hele tre lokationer. Creators Floor er en del af Danmarks største iværksættermiljø bestående af netop Creators Floor og derudover også Symbion (Østerbro) og Univate (Islands Brygge). Med et membership får du primær lokation på Symbion i det store nye co-working-område og adgang 24/7. Derudover har du adgang til at arbejde i Membership-områderne på Univate og Creators Floor i åbningstiden.

Du får dels mulighed for at sidde og arbejde ved langborde i de dertil indrettede co-working spaces, dels i vores loungeområder, som er indrettede med sofaer, lænestole og sofaborde.

Inkluderet i prisen er:

  • Trådløst internet
  • Kaffe og te
  • Parkering
  • Adgang 24/7 på primær lokation (Symbion)
  • Adgang inden for alm. kontortid på Univate og Creators Floor
  • Mulighed for at deltage i både vores faglige- og sociale arrangementer på tværs af vores tre lokationer
  • Gratis brug af udvalgte mødelokaler på primær lokation (Symbion)
  • Fitnesscenter (Symbion)
  • Mulighed for tilkøb af postadresse på primær lokation (Symbion)

Hvad koster et membership på Univate?

Vi tilbyder et membership til en fast lav pris på 1.395 pr. md. ekskl. moms.

Etableringsomkostninger

Etableringsomkostningerne for et membership omfattet et etableringsfee på kr. 995 der bl.a. dækker chip og systemmæssige oprettelser.

Bliv en del af vores netværk

Med et Membership bliver du en del af et unikt og alsidigt miljø bestående af iværksættere inden for flere forskellige brancher. Du får mulighed for at deltage i de faglige og sociale events, som bliver afholdt på vores tre lokationer, herunder bl.a. inspirationsforedrag om relevante emner, pitches og diverse årlige fester.