Hvem er vi?

Creators Floor
Kort Fortalt

Creators Floor er Symbions seneste skud på stammen – placeret kun få hundrede meter fra Frederiksberg Centeret, Frederiksberg Have og Fasanvej Metro.

Creators Floor tilbyder billig leje af kontorer til ambitiøse iværksættervirksomheder på op til otte personer. Har du udelukkende brug for et virtuelt kontor, eller vil du gerne sidde i et kontorfællesskab omgivet af andre ambitiøse iværksættere, er der også mulighed for dét.

Den gode idé

På Creators Floor har vi fokus på den gode idé. Vi ønsker at skabe et miljø med plads til diversitet og kreativitet blandt lejerne; et dynamisk miljø hvor mindre iværksættervirksomheder har mulighed for at skalere deres forretning i tæt samspil med de øvrige virksomheder på Creators Floor. Vores samarbejde med og placering på CBS giver dertil en unik adgang til den viden og de kompetencer, som findes på dér.

Vi har plads til mellem 30-40 virksomheder fordelt på lidt under 600 m2. Det forholdsvis lille miljø gør det nemt at lære de øvrige virksomheder godt at kende, vidensdele og udnytte hinandens kompetencer virksomhederne på tværs.

Accelerate your business

Accelerace, der udspringer af Symbion, og som til dagligt hjælper startups der har et unikt forretningsprodukt med at skalere deres forretning, vil være til stede på Creators Floor.

Er du interesseret i at høre mere om Creators Floor eller vores øvrige lokationer, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller email:

3917 9666
info@creatorsfloor.dk

Ud over Creators Floor, har vi også kontorer til leje på Østerbro og Islands Brygge i København.