Kontorplads i fælleskontor
på Frederiksberg i København

Inspirerende kontorpladser
En del af noget større

En kontorplads i et fælleskontor på Creators Floor er for dig, der har behov for en fast kontorplads i et inspirerende og kreativt miljø.

En kontorplads blandt inspirerende og ligesindede iværksættere giver dig mulighed for at lære nye mennesker at kende. Mennesker du kan sige godmorgen til, spise frokost med og snuppe en øl i fredagsbaren med. På den måde får du skabt et kollegialt forhold til de øvrige lejere.

Hvad koster en kontorplads i København?

Prisen for en kontorplads på Creators Floor er kr. 2.445 eksklusiv moms.

Prisen er inklusiv hæve-sænke bord, kontorstol, eget skab, internet, kaffe & te samt fællesfaciliteter til uformelle møder. Derudover kan du, når du lejer en kontorplads i et af vores kontorfællesskaber, deltage gratis i vores netværksaktiviteter.

Etableringsomkostninger

Etableringsomkosningerne, eksklusiv moms, for leje af en kontorplads omfatter:

  • Et depositum på kr. 4.890 (2 måneders leje).
  • Et etableringsfee på kr. 1.995.

Opsigelsesvarsler og rokering

Vores lejekontrakter på pladser i vores fælleskontorer har et opsigelsesvarsel på en enkelt måned.

Som lejer på Creators Floor er der god mulighed for at flytte i større lokaler, hvis din virksomhed skalerer, eller til mindre kontorer, hvis du har brug for det.

Skalér din virksomhed i samspil med de øvrige lejere

Med en kontorplads i vores fælleskontor får du mulighed for faglig sparring på daglig basis. Vi ved af erfaring, at det som iværksætter er en klar fordel at sidde sammen med andre selvstændige.

Det faglige netværk og muligheden for at kunne få besvaret nogle af de mange spørgsmål, man ligger inde med, kan vise sig at være af stor betydning for, hvordan man klarer sig senere hen.

Bliv en del af vores netværk

Vores virksomheder er vidensbaserede og innovative, hvilket sikrer, at du får et relevant netværk.

Hvis du synes, det lyder som noget for dig, er du meget velkommen til at kontakte os og få en gratis uforpligtende rundvisning.

Vi har også billige kontorpladser på Østerbro og på Islands Brygge i København.