Kontorplads i fælleskontor
på Frederiksberg i København

Inspirerende kontorpladser
En del af noget større

En fast kontorplads i vores fælleskontor på Creators Floor er et oplagt valg for dig, der har en enkeltmandsvirksomhed og som ønsker at arbejde i et inspirerende og kreativt miljø omgivet af andre iværksættere.

En kontorplads blandt inspirerende og ligesindede iværksættere giver dig mulighed for at lære nye folk at kende og udvide dit netværk. Du er hver dag omgivet af andre iværksættere, du kan sige godmorgen til, spise frokost med og snuppe en øl i fredagsbaren med. På den måde får du skabt et kollegialt forhold til de øvrige startups.

Hvad koster en kontorplads i København?

Prisen for en kontorplads på Creators Floor er kr. 2.595 eksklusiv moms.

Prisen er inklusiv hæve-sænke bord, kontorstol, eget skab, internet, kaffe & te samt gratis brug af mødelokaler. Derudover kan du, når du lejer en kontorplads i et af vores kontorfællesskaber, deltage gratis i vores meetups.

Etableringsomkostninger

Etableringsomkosningerne, eksklusiv moms, for leje af en kontorplads omfatter:

  • Et etableringsfee på kr. 1.995.

Opsigelsesvarsler og rokering

Vores lejekontrakter på en kontorplads i København har et opsigelsesvarsel på en enkelt måned.

Som lejer på Creators Floor er der god mulighed for at rykke til eget kontor, hvis din virksomhed skalerer, og for at få et membership eller et virtuelt kontor, hvis det skulle blive nødvendigt.

Skalér din virksomhed i samspil med de øvrige lejere

Med en kontorplads i vores fælleskontor får du mulighed for faglig sparring på daglig basis. Vi ved af erfaring, at det som iværksætter er en klar fordel at sidde sammen med andre selvstændige.

Det faglige netværk og muligheden for at kunne få besvaret nogle af de mange spørgsmål, man ligger inde med, kan vise sig at være af stor betydning for, hvordan man klarer sig senere hen.

Bliv en del af vores netværk

Vores virksomheder er vidensbaserede og innovative, hvilket sikrer, at du får et relevant netværk.

Hvis du synes, det lyder som noget for dig, er du meget velkommen til at kontakte os og få en gratis uforpligtende fremvisning.

Vi har også billige kontorpladser på Østerbro og på Islands Brygge i København.